Golvläggning

Gummi

Gummigolv har hög slitstyrka, elasticitet som ger gångkomfort, bra stegljudsdämpning. Materialet tillverkas antingen som plattor eller på rulle.

Textil

Det finns olika typer av textilgolv:

  • Tuftade mattor
  • Vävda mattor
  • Nålfiltsmattor

Textilgolv har goda egenskaper som inverkar på rumsakustiken. Dagens textilmattor är mer smutsavvisande, antismutsbehandlade och med rätt städutrustning kan lätt städas bort all damm som binds i mattan.

Keramiska Plattor

Till keramiska plattor hör bland annat kakel, klinkers, mosaik granitkeramik. Keramiska plattor är i stort sätt underhållsfria. Dock krävs avtorkning vid spill och annan nedsmutsning.

Våra plattsättare är även våtrumscertifierade och utför all sort plattsättning. Vi samarbetar med snickare och rörmokare som är auktoriserade.

Plast

Plastgolv är slitstarkt vattentäta, mjuka att gå på och har ett brett användningsområde. Vi har lång erfarenhet av att installera olika typer av plastgolv som homogena, heterogena Pvc produkter.

Laminat

Laminatgolv har goda smutsavvisande egenskaper och god motståndsförmåga mot många syror, sprit, fetter oljor och dylikt. Golvet har olika typer av ytstrukturer, flera format och tjocklek från 6mm – 12mm.

Trä
Linoleum

Linoleum har funnits i över 100 år som passar i de flesta rum (ej i våtrum). Reptåligt och självläkning av mindre repor.

Linoleumgolv är miljövänligt eftersom det är en ren naturprodukt som vi har lång erfarenhet av att installera olika liksom produkter som Linoleumplattor eller linoleummatta. Ett linoleumgolv är lättstädat och väldigt lätt att underhålla.

Vi lämnar kostnadsfria offerter, välkommen att kontakta eller mejla oss.

Vill du få en offert?